ČEZ – elektrická energie

Dostali jsme se na on-line výlet do elektráren. Nově jsme si posvítili i na energie v domácnosti. Dozvěděli jsme se základní principy výroby elektrické energie nebo cestu energie z elektrárny až k nám domů. Pomocí aplikací, modelů, videí a fotek jsme se podívali do elektrárny, nebo do rozvodny a dalších míst distribuční soustavy.

Návštěva IPS

V pondělí 21.10. jsme navštívili  informační a poradenské středisko v centru Ostravy. Získali jsme spoustu užitečných informací k volbě povolání, která nás již brzy čeká. 

Podzimní prázdniny

Ve dnech 29.10. a 30.10. 2024 budou probíhat podzimní prázdniny spojené se státním svátkem v pondělí 28.10. 2024. Po prázdninách se opět setkáme ve čtvrtek 31.10. 2024 na Den dýní a strašidel, těšíme se!

Gratulace!!!!

Velká gratulace Klárce z 1.A, velmi úspěšné vystavovatelce 🙂 Vyhrála nejen hlasování o nej mazlíčka roku, ale také vyhrála soutěž v “povídání” o chovu svého mazlíčka se jménem Mrkev. 

Gratulace!!!!

Velká gratulace naší Klárce, velmi úspěšné vystavovatelce 🙂 Vyhrála nejen hlasování o nej mazlíčka roku, ale také vyhrála soutěž v “povídání” o chovu svého mazlíčka se jménem Mrkev.