Badatelský víkend na Ostravici

O víkendu se náš žák Michal Kobližka, v rámci rozvoje talentu účastnil badatelského víkendu má Ostravici, který organizovalo gymnázium Olgy Havlové. Žáci měli za úkol pomocí pokusů a umělé inteligence zmapovat oblast, která byla na mapě v rozsahu 3 a 6 cm. Dařilo se mu a my děkujeme za jeho účast.

Riskuj – celodružinová akce

Ve středu 9. 10. 2024 proběhla celodružinová akce v soutěži “RISKUJ”. Děti si ověřovaly znalosti z matematiky, ze zimního období anebo poznávaly zvuky, se kterými se denně setkáváme. Fotografie z akce zde.  

Podzim ve 2. oddělení

I ve 2. oddělení se tvoří – deštník v plískanici, maluje se žlutý ostrov – ostrov našeho oddělení a mých kamarádů, jmenovky a zdobí se třída. Fotografie z akce zde.  

ART and SCIENCE Dne 5.září jsme se zúčastnili akce pod názvem ART and SCIENCE, kterou pro žáky a studenty základních a středních škol pořádala VŠB. Celé dopoledne jsme strávili soutěžením, sledováním zajímavých pokusů anebo jsme si mohli prostě jen vyzkoušet různé dovednosti v mnoha workshopech jako např. krasopsaní čínských znaků pod vedením čínského lektora.  Akce se nám líbila, jelikož jsme…