Lesní škola

Les je dokonalé místo k relaxaci, ale také k učení. Dozvěděli jsme se, proč se občas vyvracejí stromy, že houba václavka je užitečná, ale pro stromy nebezpečná. Jak se v přírodě chovat, kdo žije pod vrstvou listí……. A svačina z domova chutnala v teple jurty obzvlášť skvěle.

Adaptační pobyt

Ve čtvrtek 26.9. začal náš dvoudenní pobyt na chatě Rališka na Horní Bečvě v Beskydech.Zažili jsme dva dny plné her, soutěží, zábavy a dalších aktivit, které jsme si společně moc užili. Už se těšíme, až spolu zase někam brzy vyrazíme :))))) Více fotografií najdete na facebooku školy

Adaptační pobyt žáků 6. tříd

Adaptační pobyt žáků 6. tříd se vydařil. Program pro žáky zajistila organizace Pavučina. Po celé dva dny jsme spolupracovali, učili se řešit konfliktní situace, ale také si nastavili třídní pravidla. Pevně věříme, že se vše promítne do školní výuky. Za péči děkujeme středisku Rališka na Horní Bečvě.  Ostatní fotografie i video naleznete na našem FB.

Jižní míček – miniházená

První turnaj v miniházené Jižní míček žáků 1. a 2. tříd úspěšně proběhl na naší škole. Moc jsme si to užili a už nyní pilně trénujeme na další kolo👍. Dětem děkujeme za předvedený výkon. Další fotografie naleznete ZDE na našem FB.